Két menekülteket szállító vonatot állított meg a MÁV a magyar-szerb határon

POLITIKA
2015 szeptember 06., 19:00
comments 178

Vasárnap két, Szerbiából érkező vonatot sem engedett be Magyarországra a MÁV, mert azok tele voltak migránsokkal - írja a szerbiai állami vasúttársaságra hivatkozva az MTI.

hegyeshalom menekült

A vonatok szombaton késő este indultak útnak Belgrádból, de a szabadkai vasútállomásról már nem engedték tovább. Reggel 7.45-ig vártak arra, hogy továbbindulhassanak, de akkor végül a járatot teljesen törölték, a menekültek pedig nem mehettek tovább Szabadkáról.

A másik vasút vasárnap reggel indult el, és délben kapcsolták le a határállomáson. A vonat végül két órával később mehetett tovább, de addigra lekapcsolták róla a menekülteket szállító vagonokat.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.