Betörtek Dan Bilzerianhez

bűnügy
2015 szeptember 11., 06:35
comments 100

A milliomos amerikai pókerkirály, aki csak prostituáltakkal, pénzzel, állatokkal, fegyverekkel és a saját traktorainak felrobbantásával foglalkozik, illetve meztelen nők háztetőről való ledobálásával, most azzal került be a hírekbe, hogy pénteken betörtek hozzá.

photo_camera Fotó: Dan Bilzerian / Instagram

Legalábbis ő ezt állította a People magazinnak, és azt mondta, hogy a fekete maszkos behatolók fekete gumival takarták le a térfigyelő kameráit, és egyből a fegyverszobába mentek a drága lőfegyvereiért és robbanószereiért, de oda már nem tudtak bejutni. Viszont jöttek a rendőrök, úgyhogy üres kézzel léptek le – állítja a 34 éves pókerező.

Zimány Linda ismerőse ki is posztolta az Instagramra, ahol 12,2 millió követője van, hogy ha legközelebb betörnek hozzá, vigyenek fegyvereket is, mert ez fogja őket várni:

If you gonna break into my house, you should probably bring some guns

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.