Most már tényleg Andy Vajnáé lehet a TV2

media
2015 szeptember 15., 07:45
comments 151

A Vs.hu úgy tudja, hogy az egykori filmproducer tulajdonában lévő Magyar Broadcasting Co. Kft. hétfőn "szándéknyilatkozatot fogalmazott meg" a TV2 megvásárlásáról. Az ügylethez hitelt vesznek fel egy osztrák tulajdonú magyarországi banktól, és csak ez után írják alá a szerződést.

A Vs.hu szerint a vételár alig néhány milliárd forint lesz, amit az indokol, hogy a kereskedelmi csatorna évek óta masszívan veszteséges. Ez a helyzet viszont hamarosan változhat, mivel készül az a már régóta lebegtetett kormányrendelet, amely arra kötelezné a kábelszolgáltatókat, hogy fizessenek az általuk továbbított kereskedelmi csatornáknak valamiféle terjesztési díjat.

A Simicska-Orbán háború kirobbanása után épülő jobboldali médiabirodalmacskákról ebben a cikkben írtunk hosszabban, már akkor is azt tippeltük, hogy a TV2 végül Andy Vajnáé lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.