A horvát miniszterelnök már nem tudja garantálni, hogy minden migránst regisztrálni fognak

migráció
2015 szeptember 17., 12:43
comments 132

Zoran Milanovic eddig azt mondta, hogy várják a menekülteket, emberségesen fognak velük bánni, és természetesen regisztrálnak majd mindenkit, aki jön. A magyar határzár miatt elkezdtek Horvátország felé áramlani a migránsok, 6200-an érkeztek eddig az országba, Milanovic pedig már úgy nyilatkozott, hogy addig regisztrálnak, amíg azt meg tudják tenni, de semmit sem tud garantálni, mert "egyre többen jönnek, és nem akarnak Horvátországban maradni". Azért odabökött nekünk, miután találkozott az Orbán Viktor sokszor bíráló osztrák kancellárral, amikor azt mondta: Horvátország sokkal jobban bánik a migránsokkal, mint azt más országok tették. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.