Megjelent az új globális innovációs index

gazdaság
2015 szeptember 18., 07:13
comments 23

Ez az alapján rangsorolja az országokat, hogy milyen mértékben segítik elő az innovációt, és mennyi az új ötletek hozzáadott értéke a gazdaságaikban. Magyarország 141 államból a 35. helyen áll, pont ott, ahol tavaly, ahová a 2013-as 31. helyről csúszott vissza. Az innováció leginkább Svájcban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Hollandiában és az Egyesült Államokban burjánzik, Togóban is Szudánban pedig nagyítóval kell keresni a Design Terminálokat és a Google Glassokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.