Kereken három napig tartott a pár milliárdért felépített kerítés hatása

migráció
2015 szeptember 19., 06:30
comments 508

Annyi a változás, hogy most nem a szerb, hanem a horvát határon jönnek át a menekültek. Csak hétfőn jöttek többen, a határzár előtti utolsó nagy rohamban.

A menekültektől már egészen olajozott szabadulnak meg az államok, akik próbálják kihúzni magukat az egészből. A szerbek átbuszoztatják a menekülteket a horvátok határig, innen a horvátok a többségüket a magyar határhoz viszik, mi pedig elvisszük őket az osztrák határig, ahol átsétálnak Ausztriába. Ez lett a kerítés hatása.

photo_camera Forrás: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.