Nem ölik meg végül a szumátrai tigrist, aki meggyilkolta gondozóját egy új-zélandi állatkertben

ÁLLAT
2015 szeptember 21., 09:05
comments 75

Az Oz nevű tigris vasárnap támadta meg a kifutóját takarító 43 éves nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem sikerült megmenteni az életét. Az önkormányzati tulajdonban lévő állatkert végül hétfőre eloszlatott minden kérdést az ügyben, és azt mondták, hogy nem fogják meggyilkolni a tigrist, mivel a támadás összhangban volt az állat természetes ösztöneivel, és amúgy is egy apatigrisről van szó, akinek fontos szerepe van abban, hogy e veszélyeztetett faj megmaradjon. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.