A nap hülyéje: a 18 éves fotómodell, aki megpróbálta megzsarolni a hokilegenda Jaromir Jagrt

sport
2015 szeptember 22., 08:53
comments 301

Jaromir Jagr, a 43 éves hokilegenda nemrég lefeküdt egy 18 éves lánnyal. Kit érdekel, mondhatnánk, de a sztoriból mégis sztori lett, mert a meg nem nevezett fotómodell az aktus után lefényképezte magát, ún. aftersex selfiet készített a már békésen alvó Jagrral, hogy aztán ő - vagy egy társa - megpróbáljon kétezer dollárt kizsarolni a sztártól.

Az aftersex selfieről Plankó Gergő írt nálunk mélyreható elemzést, de szélsőbalos ésvagy fiatalosan jobboldali olvasóinknak szívből ajánlom Békés Márton és Kepe Nóra témába vágó írását is.

Azzal fenyegették, hogy ha nem fizet, kiszivárogtatják a képet a médiának.

Jagr a zsarolásra a létező legközépkeleteurópaibb választ adta:

"Nem érdekel".

És hát miért is érdekelné: se neje, se tartós párkapcsolata nincs, ráadásul mégiscsak 43 évesen fektetett meg egy 18 éves fotómodellt.

Szóval Jagrnak nem volt vesztenivalója. Nem úgy a lánynak, akiről a képek publikálása - és viharos tempójú elterjedése - után kiderült, hogy neki viszont volt:

neki ugyanis van pasija, a 19 éves cseh hokis, Dominik Rudl, aki amúgy Jagrt tartja példaképének.

LOL, ha szabad ezzel a divatjamúlt kifejezéssel élnem. (Via Complex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.