Andy Vajna vett egy minisztériumot Rogán Antalnak?

politika
2015 szeptember 22., 12:30
comments 49

A Jobbik történetének legjobb sajtóközleményét Hegedűs Lórántné jegyzi. Nyelvi lelemények, szellemeskedés, könnyed, de határozott stílus. Az előbb érkezett, íme:

Andy Vajna vett egy minisztériumot Rogán Antalnak?

Érdekes fejleménye a hazai politikának, hogy

a kaszinómutyi

nyertesével,

az offshore-lovag

Andy Vajnával köztudottan jó kapcsolatot ápoló Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetiroda néven önálló tárcát kap. A lépés a súlyos feszültségekkel terhelt Fidesz belharcainak frontvonalaira világít rá: a Miniszterelnökséget vezető miniszter így már nem lesz felelősségre vonható nyílt ellenlábasának lépéseiért, ugyanakkor Rogán Antal nem beosztottként, hanem mondvacsinált miniszterként került hivatalosan is Orbán Viktor közelébe. Az intézkedés révén Orbán Viktornak így már két második embere is lesz, viszont az olcsóbb és takarékosabb állam terve továbbra is csak egy fideszes hazugság marad. A Jobbik előre érdeklődik, mi a kormány és a miniszterelnök terve Rogán Antal másik két barátjával: mikor nevezik ki Andy Vajnát

kaszinó- és médiafelvásárlásért felelős miniszterré,

valamint Habony Árpádot

életművészügyekért felelős miniszterré?”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.