NB III-as csapat ütötte ki a Puskás Akadémiát a Magyar Kupából

sport
2015 szeptember 22., 17:07
comments 277

A magyar labdarúgó harmadosztály Közép-csoportjában szereplő Kozármisleny 2:0-val küldte haza az élvonalban szereplő felcsúti Puskás Akadémia csapatát a Magyar Kupában.

IMAG4160-1-1

Pedig nem is tartalékolt a felcsúti együttes, játszottak a húzóneveik, például Lencse, Tischler, Márkvárt és Zsótér is a pályán voltak. A hazai pályán játszó (egyébként szalmaminyonnal is villogó) baranyaiak a 66. perben szerezték meg a vezetést (a korábban a Honvédnál is megfordult Nagy Mihály Krisztián szerezte a gólt), aztán a hajrában, a lélektanilag igen rossz 90. percben a volt zalaegerszegi Kocsis Adrián biztosította be a győzelmet.

Így nem sikerült a magát a "Ha látni akarod A JÖVŐT" plakátokkal hirdető felcsúti csapatnak továbbjutnia az ország legjobb 64 csapatából a legjobb 32 csapata közé kerülnie a kupában.

(csakafoci)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.