A kamionosoknak elegük lett, hogy a horvátok csak félig nyitották meg a határátkelőt, ezért teljesen lezárták

külföld
2015 szeptember 23., 04:27
comments 41

A második napja veszteglő kamionosok mindkét irányban lezárták teherautóikkal kedden késő este a Belgrádot Zágrábbal összekötő főúton fekvő Bajakovo-Batrovci határátkelőhelyet, tiltakozva amiatt, hogy a horvát hatóságok csak részlegesen nyitották meg a két napja lezárt határátkelő.

photo_camera Bajakovo-Batrovci határátkelő - Térkép Google Maps

Zoran Milanovic horvát miniszterelnök közben kedd esti nyilatkozatában nevetségesnek nevezte azt, hogy Belgrád válaszlépésekkel fenyegette meg Zágrábot az intézkedés miatt. Arra hívta fel Belgrád figyelmét, hogy ellenlépései az egész Európai Unió ellen irányulnának. (MTI)

(Fotó: Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.