Egy 130 kilós meztelen bulizó beleállt a sekély folyóban az iszapba

csoda
2015 szeptember 23., 14:06

Szeptember 13-án késő délután egy bulizó meztelenül a sekély folyóba vetette magát egy szigetszentmiklósi vendéglátóhely melletti stégről. A 130 kilós férfi azonnal térdig süppedt az iszapba, és a barátai sem tudták kimenteni, így a szülinapos férfi 20 órakor telefonált a rendőrségre, hogy képtelenek a stégre vonszolni a fagyoskodó haverjukat, aki akkor már 1,5-2 órája szobrozott a vízben.

Az iszapbirkózóra hasonlító 35 éves férfi kényszeredett mosollyal fogadta a tököli járőröket – írja a Zsaru Magazin, ami nagyon líraian mesélte el a történetet, például ilyen mondatokkal:

„Karnyújtásnyira a horgászhídtól pucéran szabadkozott, hogy a hideg víz nem tett jót a férfiasságának.”

Kiss Sándor törzsőrmester és Tóth János törzsőrmester bemászott egy kikötött csónakba, majd mindketten fél lábbal a vízbe lépve, a férfi hóna alá nyúlva előbb a csónakba, majd a stégre segítette.

Az átfázott férfit – aki szerencsére megúszta az egészet néhány horzsolással – a parton egy padhoz támogatták, de a lehuppanó ember súlyát nem bírták el a korhadt deszkák, és a pad széttört alatta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.