Farkasházy Tivadar végrehajtót küld Andy Vajnára

2015 szeptember 23., szerda 6:55
111

A Blikk úgy tudja, hogy a 69 éves demokrata humorista végrehajtást kért a 71 éves filmügyi kormánybiztos ellen a Fővárosi Törvényszéken, mert Teddy állítása szerint Vajna még mindig nem fizette ki neki a 202 ezer forintos perköltséget, pedig a kormánybiztos még az év elején jogerősen veszített vele szemben.

Vajna azért perelt, hogy 2 millió forintos kártérítést kapjon, mivel nem tetszett neki, hogy Farkasházy azt mondta 2,5 éve a Heti Hetesben, hogy:

„Vajna úgy beszél, mintha minden dolga rendben lenne Amerikában, s nem véletlenül nem megy vissza.”

Farkasházy éppen keményen odamond

Farkasházy szerint Vajna annak ellenére nem fizette ki vesztes félként a perköltséget, hogy már kapott fizetési felszólítást, így a Hócipő és Balatonszárszó arca már be is fizette a 26 ezer forintos eljárási illetéket, hogy meg tudják indítani a végrehajtást.

Vajna annyit mondott minderről: „Személy szerint semmilyen hivatalos értesítést nem kaptam az ügyvédemtől. De utánanézek, és természetesen azonnal rendezem.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt