Két embert már elfogtak a bulinegyed hétvégi ostroma miatt

bűnügy
2015 szeptember 23., 09:59
comments 28

A TEK és a BRFK elfogott két férfit, akik a gyanú szerint részt vettek vasárnapra virradóra a Kertész utcában, egy szórakozóhely előtt kialakult tömegverekedésben.

Az egyikük a 31 éves szigetbecsei J. Lászlót, a másik a 42 éves fóti F. Gyula. Két társukat, a 44 éves szigetbecsei Balogh József és a 35 éves budapesti Máté János ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Vasárnap nem sokkal éjfél után a szórakozóhely előterében szóváltás alakult ki, majd az elkövetők bántalmazták a biztonsági őröket, a történtek során négyen megsérültek. Az egyik támadónál egy gumilövedék kilövésére alkalmas fegyver is volt, amelyből több lövést adott le.

A kedden elfogott J. Lászlót és F. Gyulát őrizetbe vették, előbbit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettével, míg F. Gyulát csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják. A rendőrség mindkettőjük esetében azt javasolja az ügyészségnek, hogy indítványozza az előzetes letartóztatásukat. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.