Az FHB belépett a Takarék-integrációba

gazdaság
2015 szeptember 24., 05:47
comments 24

Az FHB Jelzálogbank Nyrt., valamint a többségi tulajdonában álló FHB Kereskedelmi Bank Zrt. és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetének (SZHISZ) között eddig is rengeteg volt az összefonódás, most azonban az FHB Nyrt. és a Zrt. is belépett az SZHISZ-be. Az FHB tulajdonos a Magyar Takarék Befektetési és Vagyongazdálkodási Zrt.-ben is, a Takarékbank vezetésében pedig többen is vannak, akik az FHB-s Spéder Zoltán környezetéből kerültek át a takarékszektorba. A belépés elsősorban arra ad majd lehetőséget az FHB-nak, hogy pénzügyi termékei még szélesebb körben és még könnyebben elérhetőek legyenek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.