Bogdán Ádám első liverpooli meccsén három tizenegyest fogott

sport
2015 szeptember 24., 04:45
comments 82

Szerdán fordulót rendeztek az Angol Ligakupában és pályára lépett a Liverpool FC is, amely a negyedosztályú Carlisle United csapatát fogadta az Anfield Roadon.

photo_camera Bogdán Ádám. Fotó: AFP / PAUL ELLIS

A vörösök elég megszégyenítő módon csak egy szerény 1-1-es döntetlenre voltak jók, de végül továbbjutottak, köszönhetően a csapat magyar kapusának, Bogdán Ádámnak,

aki első tétmeccsén a tizenegyespárbaj során három büntetőt is védett.

A Sky Sports simán csak "hősként" cimkézi a magyar kapust, aki a liverpool-kop.com-nak azt nyilatkozta, "nem azért jött Liverpoolba, hogy a kispadon üljön és elégedett legyen a cserekapus posztjával - azért vagyok itt, hogy harcoljak a helyemért."  Bogdán július 1-én igazolt át a Bolton Wanderers csapatától.

(Sky Sports / Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.