Jófej akart lenni Wayne Gretzkyvel a Tottenham, nem jött be

sport
2015 szeptember 24., 10:21

Szerda este a Tottenham az Arsenalt fogadta a White Hart Lane-en az Angol Ligakupa fordulójában, ahonnan ma már szállítottunk egy remek hírt.

A londoni derbire, amit Mathieu Flamini duplájával végül a vendégek nyertek, a Tottenham Hotspur meghívta a sokak szerint minden idők legjobb jégkorongozójának számító kanadai Wayne Gretzkyt.

Ahogy ilyenkor szokás, a játékos egy nevével ellátott mezt kapott a klubtól, de hiába volt szép a gesztus, a vezetők csak azután vették észre, hogy sikerült elírni a hokilegenda nevét, amikor a sztori nagy karrierbe kezdett a Twitteren.

A klub ezután hivatalosan is elnézést kért Gretzkytől, aki persze a helyszínen nem tette szóvá a dolgot, és utólag is elég lazán kezelte az ügyet. Meg úgyis mindenki össze-vissza írja a nevét.

(HVG / Twitter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.