Dárdai: Mifelénk senki sem nyavalyog

sport
2015 szeptember 25., 06:04
comments 41

A Nemzeti Sportnak adott interjút Dárdai Pál, aki a Herthával az ötödik helyen áll a Bundesligában. Az edző a lapnak elmondta, hogy

"ez az első évem a felnőttcsapat élén úgy, hogy a felkészüléstől kezdve én építek fel mindent, napról napra, meccsről meccsről tanulok valamit. Élvezem, nagyon is élvezem a munkát, de fárasztó az agynak."

photo_camera MTI Fotó: Kovács Tamás

Dárdai bevallása szerint már nincs az a stressz mikor a klubcsapatot és a válogatottat is dirigálta. A Hertha játékosaival nagyon megvan elégedve,

"amikor az edző azzal szembesül, hogy az alapozás utolsó hetében is azon versengenek a játékosai, melyikük bírja tovább, érzi, ebből valami jó is kisülhet."

A berlini csapat teljesítményének nagyon jó a visszhangja. A Kicker magazin csütörtöki számában írt méltató cikket. Az edző szerint,

"mások is díjazzák, hogy melózunk, nem nyafogunk. Senki nem nyavalyog mifelénk, még akkor sem, ha nem adnak meg nekünk egy tizenegyest. Sőt még akkor sem, ha hármat nem adnak meg. A legutóbbi két bajnokin ugyanis három büntető maradt el. Nem alibit kerestünk, mentünk tovább. Nyertünk is a Köln ellen."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.