Eljárást indít a Médiatanács Boross Péter bevándorlókkal kapcsolatos nyilatkozata miatt

politika
2015 szeptember 25., 17:10
comments 130

A volt miniszterelnöktől a Magyar Hírlapban és a magyarhirlap.hu-n jelentek meg olyan kijelentések, amik a Médiatanács szerint alkalmasak lehettek a bevándorlókat érintő megtévesztő, sztereotip vélemények felerősítésére. A hatóság egy politikus bejelentése miatt indított hatósági eljárást a közlő, azaz a Magyar Hírlap ellen. Jó eséllyel erről a Boross Péter-interjúról lehet szó, amiben az exminiszterelnök többek között arról beszél, hogy a migránsok biológiailag is mások, mint mi. (via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.