Zaklatták a brit újságírónőt, miközben épp a nőket érő zaklatásról készített riportot

külföld
2015 szeptember 25., 20:45
comments 139

Sarah Teale, a BBC újságírója épp Nottinghamből jelentkezett be, ahol a nőket érő zaklatások szaporodásáról készített riportot. Miközben a kamerába beszélt, egy járókelő szexuális tartalmú sértéseket kiabált rá.

Az újságírónő épp azt mondta, hogy a nők 95 százaléka számol be arról, hogy már zaklatták, gúnyolódtak vele vagy trágárságokat kiabáltak rá az utcán, és szintén nagy részüket tapogatták már és/vagy sértő módon értek hozzá társaságban.

Ekkor kiabál rá valamit egy járókelő a riporterre, de nem érteni, hogy mit, mert a BBC felvételén kisípolják a férfi szavait. A sértésekre a riporter csak ennyit mond: „Igen, pont így.”

BBC journalist Sarah Teale gets sexual obscenities shouted at her while filming a report about harassment of women...

Posted by BBC Radio Nottingham on Friday, September 25, 2015

(via Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.