Tállai András miniszterhelyettes, államtitkár és NAV-elnök is lesz

politika
2015 szeptember 29., 07:28
comments 187

Tállai András, Mezőkövesd volt polgármestere elég fontos pozíciókat foglal el majd a Nemzetgazdasági Minisztériumban (NGM) - ez Varga Mihály, illetékes miniszter szavaiból derül ki, aki a Magyar Időknek adott interjújában beszélt Tállai új feladatairól.

photo_camera Tállai András és Seszták Miklós fejlesztési miniszter.

A szervezeten belüli legfontosabb változás az lesz, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a továbbiakban államtitkársági felügyelet áll majd, ami úgy valósul meg, hogy az illetékes államtitkár egyben adóhatósági elnök is lesz. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a NAV központi irányítóegysége is a minisztériumban működik majd tovább.

Mindennek eredményeként Tállai január 1-től a következő pozíciókat viseli majd az NGM-ben:

  • miniszterhelyettes,
  • az adóügyi államtitkárság vezetője,
  • parlamenti államtitkár,
  • NAV-elnök,

és akkor emellett kéne még szemmel tartani a mezőkövesdi fejlesztéseket. Embert próbáló feladatsor.

(napi.hu via Magyar Idők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt