Az adóügyek új főnökének, Tállai Andrásnak sincs nyelvvizsgája

gazdaság
2015 szeptember 30., 9:47
comments 399

A kormány új mindenese, Tállai András a következő tisztséget tölti majd be január elsejétől

  • miniszterhelyettes,
  • az adóügyi államtitkárság vezetője,
  • parlamenti államtitkár,
  • NAV-elnök,

Utóbbit átszervezés miatt. Miután távozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal éléről Vida Idlikó (aki azóta egy Simicska-cégben lett felügyelőbizottsági tag), a kormány átszervezte a területet, a hivatalt államtitkárság felügyeli, konkrétan Tállai András.

A 24. hu rákérdezett az NGM-nél, hogy Tállainak is szüksége lenne-e tolmácsra, ha elmegy az amerikai nagykövethez. A válasz szerint a nagy munkabírású államtitkárnak

nincsen nyelvvizsgája.

Rákérdeztek arra is, hogy azért beszél-e idegen nyelveket, de erre a kérdésre már nem kaptak választ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt