Kitört a skater-autós háború a Károly körúton

közlekedés
2015 október 01., 20:00
comments 402

A srácok egy autóra kapaszkodva húzatták át magukat az Astorián. Az egyik autósnak elege lett belőlük, nekik esett a Károly körúton.

deszkás2

Az autós arc szerint a biciklisáv csak akkor biciklisáv, mikor az autósok megadják. A deszkások nem sokat foglalkoztak vele, már éppen otthagyták volna, mikor teljes lett a cirkusz.

A vezető elkezdte kergetni az egyik srácot, de mivel nem tudta rendesen utolérni, csak utána kapott, hatalmas taknyolás lett belőle a Dohány utcánál.

deszkás3

Szerencsétlen nem igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy a végén még ő fog hülyén kijönni a helyzetből - nem egészen világos, miért-, elvette az egyikük deszkáját, amiből egészen nevetséges össznépi rángatózás alakult ki a járdán.

Tanulság: :(

deszkás

09:16-tól indul a buli:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.