Valami szörnyűség történik Kecskeméten

életmód
2015 október 01., 12:03
comments 127

Olvasónktól kaptuk az alábbi képeket, amik Kecskeméten a Nagykőrösi utca és a Bethlen körút sarkán lévő, parkolónak használt üres telken készültek.

DSC_0497

A parkolóban régóta áll egy reklámtábla, ha jól emlékszem, a Baumax hirdetett rajta éveken keresztül, de Baumax ugye már nincs Magyarországon. A táblára azért egy fontos üzenet került.

DSC_0497

 

A táblán lévő üzenet eléggé zavaros. Nem tudni, hogy valóban zsidógyűlölettel vádolja-e a megnevezett európai politikusokat, vagy lezsidózza őket. A zsidó gyűlölő ugyanis így, különírva nem olyasvalakit jelöl, aki gyűlöli a zsidókat, hanem olyan zsidót, aki gyűlöl.

DSC_0494

 

Lehet, hogy ez egy kortárs művészeti alkotás? Elképesztő!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.