A hétvége, amikor nem cserélnénk el Budapestet Berlinre

zene
2015 október 02., 11:29
comments 31

A cím persze szinte túlzás, de ezzel együtt is eszméletlen, mit megy a főváros ezen a hétvégén. Szerencsésebb heteken is akad azért egy-egy buli, amire felkapjuk a fejünket, de most konkrétan majd válogatni kell, hogy mit hagyjunk ki, hogy mást megnézhessünk. Összeszedtünk itt mindent, ami szembejött velünk, de ha szerintetek kihagytunk valamit, mindenképp jelezzétek kommentben. Közben pedig lehet kicsit előre is tervezni, két hét múlva jön az Electronic Beats Festival, amire még mindig nyerhettek öt páros belépőt, ha részt vesztek nyereményjátékunkon.

Péntek

Szombat

Vasárnap

Egész hétvégén

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.