Fegyvert rántott a nyolcéves kisfiúra a pap, mert a srác bevallotta, hogy a Dallas Cowboys-nak szurkol

Szokatlan események zajlottak New Jersey államban, Bergen megyében, ahol egy helyi tiszteletes, Kevin Carter az ügyészség vádja szerint pisztolyt fogott egy nyolc éves gyermekre. Mert másik csapatnak drukkolt az NFL-ben, azaz az amerikai foci-ligában.

A vádak szerint a pap még szeptember 13-án kérette be magánmeghallgatásra a fiatalt. Carter maga New York Giants szurkoló, és nem örült, hogy a srác a divízióbeli riválisnak, a Dallas Cowboys-nak drukkol. Ezt el is mondta a falhoz állított gyermeknek, miközben egy polgárháborús korszakból származó muskétát szegezett rá. Közben az ügyészség szerint azt is közölte a fiúval, hogy le fogja lőni.

Végül nem lőtte le, de a férfi ellen így is vádat emeltek, gyermek veszélyeztetése és lőfegyverrel való visszaélés miatt. Az esetet amúgy egyháztag látta, ő jelentette a rendőrségnek. Amikor a rendőrök átkutatták a pap irodáját, több régi lőfegyver és puskapor is előkerült. A pap előzetes letartóztatásba került. (Guardian)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.