Németországban tarol a Bayern

sport
2015 október 04., 17:32
comments 53

Vasárnap MINDENHOL rangadókat rendeznek Európában, de eddig nagy küzdelem nem volt sehol, csak sima győzelmek.

A német Bundesliga 8. fordulójában Bayern München legnagyobb riválisát, a Borussia Dortmundot mosta le a pályáról 5-1-re.

photo_camera Müller és Lewandowski gólöröme. Fotó: DPA / TOBIAS HASE

Thomas Müller az első félidőben kétszer talált be (egyszer tizenegyesből), de Pierre Pierre-Emerick Aubameyang gyorsan szépített.

A második félidőben aztán Robert Lewandowski két és Mario Götze egy gólt lőtt húsz perc alatt és nagyon simán nyert a München, amely ezzel vezet és 7 pontosra növelte előnyét a második Dortmund előtt.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.