Vádat emeltek a kaposvári trafikos lány gyilkosa ellen

bűnügy
2015 október 05., 06:49
comments 117

A Somogy Megyei Főügyészség

aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette

miatt emelt vádat B. Péter ellen, aki még április huszonkettedikén rabolt ki egy kaposvári dohányboltot. A férfi a szüleitől szeretett volna elköltözni, az ehhez szükséges pénzt dohányboltok kirablásával szerette volna előteremteni. A húszéves fiú egy 16,5 centis késsel lépett be a kaposvári boltba, ahol a pénz átadására kényszerítette az ott dolgozó lányt. Miután megkapta a pénzt bepánikolt, és megkéselte a lányt. Összesen tizennégyszer szúrt, és 23 400 forintot lopott. A lány a helyszínen életét vesztette. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.