link Forrás

Megrepedt a üvegpadlójú turistaút ezer méter magasan

bulvár
2015 október 06., 21:44
comments 364

Szeptemberben adták át a világon egyedülálló üvegpadlójú turista utat a kínai Yuntai Mountain Parkban, Henan tartományban. Az ezer méter magas függő parafolyosót most le kellett zárni, miután hétfőn egy látogató alatt az egyik üvegtábla megrepedt.

photo_camera

A turista,Lee Dong Hai a kínai Facebookon, a Weibon számolt be a történtekről:

"Már majdnem az végén jártam, mikor hirtelen egy fura hangot hallottam. Lenéztem és láttam, hogy végigrepedt az üveg."

Az ott lévők közt pánik tört ki, mindenki megpróbálta minél hamarabb elhagyni az üvegfolyosót. 

Az turistalátványosságot lezárták. A park szóvivője szerint egy rozsdamentes acél bögrét ejtett véletlenül valaki az üvegpadlóra, ez okozhatta a repedést. Pánikra nincs ok az üzemeltetők szerint a három rétegű üvegnek csak a legfelső szintje tört meg. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.