Egy 22 éves amerikai srác kihívta a rendőrséget, mert túlságosan beszívott

Marihuána fogyasztása után az emberek többsége igyekszik kerülni a hatóságokat. Ahol nem legális a fő, ott ezért, ahol meg legális, ott meg azért, mert mégis ki akar beszívva rendőrökkel beszélgetni?

Egy 22 éves férfi az ohiói Youngstownban viszont pont az ellenkezőjét érezte annak, amit a normális emberek szoktak.

Pénteken este, nagyjából 17.20 körül hívta fel a helyi rendőrséget azzal, hogy

gyorsan jöjjenek, mert túlságosan beszívott.

A rendőrök azt mondták, hogy mikor megérkeztek a lakáshoz, már hallották, ahogy a férfi nyögdécsel. Mikor rátaláltak, a srác magzatpózban feküdt, körülötte pedig egy csomó csipsz volt.

A lakásnál álló autóban a rendőrök találtak egy pipát marihuána-maradványokkal, egy befőttesüvegben még marihuánát és sodrópapírokat is.

A férfi végül nem szorult egészségügyi ellátásra. A marihuánát amúgy szinte lehetetlen mérgezésig túladagolni, de ha túl sokat fogyaszt az ember, akkor felléphetnek bizonyos negatív hatások. Úgy mint a paranoia, pánikrohamok és más gondolkodási nehézségek.

A rendőrség még nem döntötte el, hogy emelnek-e vádat a srác ellen. Ohióban amúgy a jövő hónapban lesz népszavazás arról, hogy legalizálják-e a marihuána rekreációs célú használatát is. (Mashable)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.