Új dili a magyar fociban, ellepték a Diósgyőr öltözőjét a nyelvtannácik

sport
2015 október 07., 14:34
comments 46

A magyar bajnokság első osztályában játszó DVTK középpályása, Bognár István adott egy hosszabb interjút a klub honlapjának, és ebben beszélt arról is, hogy milyen a hangulat a klubnál, hogyan ütik el az időt az öltözőben. 

És egész pontosan ezt mondta: 

„Mint minden jó társaságban, nálunk is folyamatosan megy a zrika, csak annyi a titok, hogy nem szabad komolyan venni a megjegyzéseket. A téma bármi lehet, Oku például hatalmas Djokovics-rajongó, míg én Federernek szurkolok, és egy győztes Grand Slam-döntő után hétfőn alig várjuk, hogy a másik belépjen az öltözőbe. Régen volt már a kezemben teniszütő, de mindig beszéljük, hogy egy szabad vasárnapon elmegyünk játszani. A szombati meccs ide vagy oda, biztosan vérre menne, ám így, hogy hallom, Okuka korábban versenyszerűen teniszezett, újra át kell gondolom. Visszatérve a csapaton belüli hangulatra, nagy divat mostanában a másik helytelen szóhasználatának kijavítása, hirtelen tele lett az öltöző nyelvtannácikkal, akik a legkisebb hibára is lecsapnak.”

(via dvtk.eu/Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.