A rendőrség telkéről próbált 3000 forint értékű vasat lopni a pécsi mestertolvaj

bűnügy
2015 október 08., 16:45
comments 98

Lopás és más bűntettek gyanúja miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság egy helyi férfi előzetes letartóztatását október elején. A férfit lopási kísérlet közben érték tetten, szeptember 29-én mászott be a kerítésen át a pécsi rendőrkapitányság egyik objektumának telkére, és az udvarról vasdarabokat próbált ellopni, összesen kb. 3000 forint értékben.

A férfi ellen elindított nyomozás során kiderült az is, hogy a lopási kísérlet előtt, 2014. december eleje és 2015. szeptember 29. között több pécsi ingatlanba behatolt ajtókifeszítéssel, kerítésátvágással és más, rongálásos módszerekkel, hogy színesfémet és más cuccokat lopjon el.

A férfi ellen már folytak büntetőeljárások más, vagyon elleni bűncselekmények miatt, most azért helyezték előzetesbe, mert a bíróság szerint megalapozottan tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő, szándékos bűncselekményt követne el. (Bama)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.