Húsvágó bárddal rabolta ki az afgán migránsokat a 40 éves férfi

2015 október 8., csütörtök 15:58
41

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 40 éves férfi ellen, aki még nyáron rabolt ki egy ismeretlen társával együtt 4 afgán bevándorlót a győri vasútállomáson. A férfi először felajánlotta az afgánoknak a vasútállomáson, hogy a vámosszabadi befogadóállomásra szállítja őket, majd a vasútállomásra hívta a társát, aki nem sokkal később meg is érkezett egy autóval.

Az afgánokat azonban nem a befogadóállomásra, hanem egy Győr melletti erdős részre vitték. Itt mindenki kiszállt az autóból, majd a vádirat szerint a vádlott társa az egyik afgánt az autóhoz nyomta és húsvágó bárdot szorított a fejéhez. A vádlott eközben gázsprét tartott a kezében, ezzel kényszerítette a migránsokat az értékeik átadására.

Két afgántól összesen 248 ezer forintot, 155 ezer forintnyi eurót és más értéktárgyat vettek el. Hogy a másik két afgántól mennyit raboltak, az nem ismert.

A rablás után a vádlott és társa elmentek az autóval, az afgánok gyalog mentek vissza Győrbe, és feljelentést tettek. (Kisalföld)


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt