Magyar Idők: A liberálisok Hitler és Goebbels útmutatásai alapján gondolkodnak a menekültkérdésről

Csodálatos, mondhatni korszakos cikkben bizonyítja be Orbán Viktor kedvenc lapja,az újdonsült kormánypárti médiabirodalom zászlóshajója, a Magyar Idők azt, amit már eddig is sejteni lehetett, csak senki nem merte kimondani: 

amit a liberálisok menekültügyben gondolnak és mondanak, azt Hitlertől és Goebbelstől tanulták.

A cikk szerzője, Dr. Szendrődy György pszichológus abból az alapállításból indul ki, hogy a liberálisok hazudnak, mert "Mindenki tudja, hogy nem a bevándorlók elosztása, hanem az Európába özönlők fékezhetetlen áradata alkotja a probléma lényegét."

Ebből következik, hogy "A demokratikus viszonyok közt megszokott érvelés ilyen körülmények között érvényét és regulatív hatását veszti; ezzel pedig szabad út nyílik a szellemi erőszak alkalmazására" - írja Szendrődy, innen pedig már csak egy lépés eljutni a liberálisok szellemi atyjaiig, nevezetesen:

  • A Harmadik Birodalom ünnepelt újságírója, Wilhelm Stapel, így vélekedik a Kereszténység és nemzetiszocializmus című írásában: „Mivel a nemzetiszocializmus elementáris mozgalom, érvekkel támadni értelmét nem lehet. Érveknek csak akkor lenne foganata, ha a mozgalom érvekre alapulva vált volna naggyá.” 
  • Hitler propagandaminisztere, Joseph Goebbels nevéhez fűződik a mondás: „Az átlagos ember annyira együgyű, hogy csak nyomatékosan kell hangsúlyozni valamit, és ha az állítást gyakran megismételjük, igazságként lesz elfogadva.” 
  • A módszer alapelvét Hitler maga fogalmazta meg a Mein Kampf című pamflet 203. oldalán: „A nagy vonalról nem szabad letérni soha, csakis a szakadatlan, szüntelen és konzekvens hangoztatás hozhatja meg a siker beérlelődését.”

Tökéletes eszmefuttatás, ráadásul a szerző lenyűgöző jártasságról tesz tanúbizonyságot a náci irodalomban - most komolyan, te mikor tudnál idézni bármit a Mein Kampf 208. oldaláról? Olvastad egyáltalán?

Szendrődy doktor idén januárban a Magyar Hírlap hasábjain sózott oda a balliberálisoknak, amikor néha-néha bepisilő, gumibugyis Tuareg lovagoknak titulálta az ellenzék képviselőit, tíz évvel ezelőtt pedig a doppingoló diszkoszvető, Fazekas Róbert ügyében szólalt meg a Blikkben, amikor feltette a kérdést: "Létezik-e dinamikus vizeletvisszatartás, aminek pszichés oka van?"

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.