Az idei jelmezbálok őrülete lesz ez a kürtőskalács jelmez

Tbg
életmód
2015 október 10., 08:58
comments 53

Ezekben a percekben is zajlik a Városligetben egy újabb kajafesztivál, ezúttal a kürtőskalácsra felhúzva (-tekerve). 

A hangulat kítűnő, annál is inkább, mert meg lehet tekinteni egy ilyen jelmezbe bújt lányt is, mint arról Fanni instáján beszámolt:

De sokkal több ez a kép annál, mint amit valójában látol. Mert nyilván csak  egy hungarikumba bújt séflányt látol, de ez több annál.

Dagadhat a kebel, mert itt a halloween (Miközben pontosan tudjuk, hogy Magyarországon nincs halloween, hanem), aztán jön a farsang, ez pedig nemcsak egy reklámfogás, hanem egy jelmez, amiben el lehet menni azokra a jeles eseményekre, amelyen egyiket vagy a másikat éppen ünneplik (ún. jelmezbál).

De tényleg, micsoda bénázás megy Amerikában eközben, de tényleg??!??!

Hát nem szakad le a műbőr a virsliről??? 

photo_camera Forrás: Halloweenexpress.com

Ez a tojás sem nézett még tükörbe...

photo_camera Forrás: Halloweenexpress.com

Ez egy elgázolt mosómedve akar lenni?

photo_camera Forrás: Halloweenexpress.com

Ha így nézne ki Magyarország, egyből megírná a Libération, hogy Európa szégyenei vagyunk

photo_camera Forrás: Halloweenexpress.com




Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.