Gattyán cége szerint nem jár egy fillér sem az őt az Interpolnál feljelentőnek

gazdaság
2015 október 10., 17:23
comments 71

Magyari Tamás, aki pénzmosás miatt jelentette fel ex-üzlettársát, Gattyán Györgyöt az Interpolnál, "egy forint anyagi hozzájárulást nem adott az il Bacionak", de "hónapok óta többszázmillió forintot követel a cégcsoport tulajdonosától", írja közleményében a Docler Holding.

A cég ezért értetlenül áll "a felvetés előtt is, amely szerint egy többmilliárdos veszteséget felhalmozó áruház nyári kiárusítása utáni bevételből, miként tarthat igényt Magyari Tamás bizonyos összegekre, juttatásokra."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.