Néha Donald Trump is hord magánál pisztolyt

külföld
2015 október 11., 15:40
comments 83

Na nem mintha nagyon komoly kétségeink lettek volna efelől. Most, hogy a több, egymást követő iskolai lövöldözés miatt ismét az amerikai kampány központi kérdésévé vált a fegyvertartás szabályozása, a CBS riportere, John Dickerson megkérdezte erről a republikánusok nagyon népszerű bohócjelöltjét is. Egész pontosan arra volt kíváncsi, hogy Trump szokott-e magánál fegyvert hordani. 

Néha.

- mondta erre a milliárdos vállalkozó, aki még mindig a legnépszerűbb a republikánus szavazók között mért közvélemény-kutatások szerint, de akinek a végső jelöltségét még mindig nem hajlandó egyetlen szakértő sem komolyan venni. 

Trump azt is elmondta, hogy sokkal jobban érzi magát, amikor fegyver van nála. Pisztollyal szokott amúgy mászkálni, hogy milyen gyakran, az nem derült ki. 

Az elnökjelölt legutóbb a múlt heti, oregoni iskolai lövöldözés után nyilvánult meg a kérdésben, akkor arról beszélt, hogy a tíz diák túlélhette volna a támadást, ha a tanárok fel lettek volna fegyverkezve. (BusinessInsider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.