Fiatalkorú prostituáltakat futtatott egy kaposvári taxis

bűnügy
2015 október 12., 09:37
comments 40

Kerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen.

Az elsőrendű vádlott (a taxis) 2011-2012-től Kaposváron és környékén vitt 18 évesnél fiatalabb lányokat különböző férfiakhoz, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtsanak nekik. (Többeket ő vett rá a prostitúcióra.)

Erről tudomást szerzett a másik három vádlott, és megkérték, hogy nekik is „szerezzen, szükség esetén a lakóhelyükre szállítva, pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó nőket”.

Az elsőrendű vádlott a kérésüknek megfelelően 2012 augusztusától 2015 januárjáig összesen 12 fiatal nőt – köztük 10 kiskorút – „szerzett meg” a vádlott-társainak és más férfiaknak.

A lányoktól, akiket minden esetben ő vitt a megbeszélt helyekre, részesedést kért a szexuális szolgáltatásért alkalmanként kapott, néhány ezer forinttól 10 ezer forintig terjedő összegekből.

Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő elsőrendű vádlottal szemben végrehajtandó, míg három társára felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.