Tulajdonrészes lehetsz egy New York-i mexikói étteremben, ha megeszed ezt a 14 kilós elképesztő burritoszörnyet

Ha régóta egy mexikói étterem üzemeltetésébe terveztél belevágni, csak nem volt meg az ötlet, hogy hogyan, most itt a lehetőség. Brooklyn Park Slope városrészében üzemel egy mexikói étterem, aminek a tulajdonosa váratlan ötletet eszelt ki a reklámozásra: bárkiből tulajdonos lehet, ha elfogyaszt egy egészen elképesztő méretű és tömörségű burritót és túléli mindezt. 

A 30 fontos, azaz közel 14 kilós burritoszörnyben csirke, steak, carnitas, sajt, chorizo, rizs, sajt és bab lesz. Az érdeklődőknek 150 dollárt kell befizetniük a lehetőségért, és ha egy órán belül képesek megenni ezt a szörnyet, akkor jár a tíz százalékos tulajdonrész. 

De csak hogy megérthessük a feladat nehézségét: a burritoevés világrekordját jelenleg Joey Chestnut tartja, aki tavasszal egy fele ekkora burriotót küzdött le. 

A Don Chingon nevű étterem vezetősége is érzi a buktatókat, mert az esemény felhívásában üzennek, semmiféle halálesetért vagy rosszullétért nem vállalnak felelősséget. 

A szabályok szigorúak, a 30 fontos burrito mellé kell inni egy naga jolokia paprikából készült margaritát, minderre egy órányi idő van, és mindenféle mosdószünet kizárást von maga után. Hajrá! (FoodAndWine)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.