Az MTI szerint Tiborcz István nem közszereplő

POLITIKA
2015 október 14., 21:05

Az MSZP országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó szeretett volna kiadni egy közleményt az MTI-n keresztül reagálva arra a keddi hírre, hogy Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István közel hétmillió forintért vásároltak egy aukción.

Csakhogy a Magyar Távirati Iroda megtagadta a közlemény kiadását, mert az szerintük

"nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével, különös tekintettel a közszereplőnek nem minősülő személyek személyiségi jogaira; nem vonatkozhat természetes személyre, kivéve a személyében érintett reagálását."

Tehát az MTI szerint Tiborcz István nem közszereplő. (MagyarNarancs)

photo_camera

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.