Két államtitkár, zene, vers és emléktábla is volt a szomori iskola vécéátadóján

POLITIKA
2015 október 14., 08:58
comments 124

Átadták a szomori iskola új vizesblokkjait (támogatta: a KLIK, az EMMI és a Domestos gyártója, az Unilever), amit át kellett adnia valakinek. Ezért rögtön két (!) államtitkár is Szomorra sietett, Rétvári Bence és Völner Pál, akik beszédet mondtak. "A kézdis nebulók pedig műsorral kedveskedtek a jelen lévőknek: az iskola indulója mellett zenével és szavalattal készültek", aztán emléktábla is elhelyezésre került a megújult vécék mellett – írja a Kemma.hu. (Kemma.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.