Mégsem készít az MTVA hangjátékot Péterfy Kitömött barbárjából

Média
2015 október 14., 15:22

Még tavasszal keresték meg Péterfy Gergelyt az MTVA-tól, hogy hangjátékot készítenének a Kitömött barbár című regényéből, amiért korábban Aegon-díjat kapott. Az író küldte volt a számlát a közmédiának, mikor onnan úgy jeleztek vissza, hogy ne küldjön semmit, mert nem készül hangjáték. Péterfy a Facebookján ezt kérdezte, hogy

ki tudja, mesélje már el nekem, hogy működik az ilyesmi? Valakik valahol most vették észre, hogy én írtam? Most értek össze a szálak? Vagy szegények kifutottak a büdzséből?

(via Librarius.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.