Mocsai Lajos szerint akár évekig nem lesz új csarnoka a Testnevelési Egyetemnek

oktatás
2015 október 15., 15:08
comments 70

Valószínűleg az elkövetkező két évben nem juthat a leégett atlétikai csarnokhoz hasonló létesítményhez a Testnevelési Egyetem – mondta az intézmény rektora az M1-en.

Mocsai azt mondta, egy ilyen csarnok elvesztése „óriási problémát” jelent a tanároknak és a diákoknak, mert egész Budapesten csak nagyon kevés hasonló létesítmény van. Az egyetemen már felállt egy válságstáb, aminek az a dolga, hogy megoldja a helyzetet. Mocsai elmondta, hogy már több felajánlást is kaptak a különböző sportkluboktól a teremhasználatra.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ma azt mondta: a kormány készen áll, hogy segítsen a Testnevelési Egyetem csütörtök hajnalban leégett atlétikai csarnokának pótlásában, a felsőoktatási intézmény fejlesztésében. Azt is mondta, hogy a jövő keddi kormányülésre meghívják Mocsai Lajost, az egyetem rektorát. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.