Részegen vezette kerekesszékét, letartóztatták

bűnügy
2015 október 15., 08:28
comments 39

Az 54 éves Ronny Hicks elektromos meghajtású kerekesszékével elállt egy gyalogos hidat a floridai Palm Bayben, ekkor hívták rá a rendőröket, akik egyből észrevették, hogy Hicksnek összeakadt a nyelve és zavarodottan viselkedik. 

A bíróságon 5000 dolláros óvadékot szabtak ki Hicksre, mondván, hogy tíz évvel ezelőtt már volt egy ittas vezetéses ügye. Hicks ügyvédje, de nem rokona, Jason Hicks azt mondta, kötve hiszi, hogy elítélnék ügyfelét, ha az ügy esküdtszék elé kerülne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.