Itt van több tucat buli, és még sincs köztük csicska

ZENE
2015 október 16., 14:26
comments 37

Megint minden adott, hogy óriásit menjen Budapest ezen a hétvégén, csak úgy ömlöttek szembe a bulik, amikor elkezdtünk nézelődni. Egyrészt jön az Electronic Beats, sok helyszínnel és sok kecsegtető fellépővel. Ezeket szétszórtuk az események között, de itt egyben is át lehet tekinteni a programot. Mellé pedig rengeteg mindent kínál még a város, itt alul olvasható minden. Ha pedig szerintetek kihagytunk volna valami fontosat, jelezzétek kommentben. 

Péntek

Szombat

Minden más

Buli, koncert

Vasárnap 

Egész hétvégén

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.