Orbán: Ha nincs háború, minden meccsen ott vagyok

futball
2015 október 18., 16:03
comments 267

A Four Four Two büszkén osztotta meg, hogy Magyarországon forgatott a francia Canal+ a magyar futballról, és a kb. 20 perces riportban Budapesten, Székesfehérváron, Felcsúton és Kistarcsán beszélgetnek többek között Orbán Viktorral és Csányi Sándor MLSZ-elnökkel.

A futballokos miniszterelnök kétszer is feltűnik. Egyszer 8:25-nél, amikor megérkezik a felcsúti stadionba, és elmondja, hogy ha nincs háború, akkor minden meccsen ott van, majd jó házigazdaként mindenkit maga előtt enged be az ajtón. Másodszor (12:06-nál) a meccs után mondja el, hogy ő az utánpótlással foglalkozik, és ha van ideje, eljut utánpótlásmeccsekre. Aztán eltávozik:

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.