32 milliárdos fejlesztést jelent be az Audi

gazdaság
2015 október 19., 07:40
comments 92

Mintegy 106 millió eurós, hozzávetőleg 32 milliárd forint értékű beruházást indít Győrben az Audi Hungária Motor Kft. a következő három évben – írja a Magyar Idők.

photo_camera

Ez 380 új munkahelyet jelenthet Magyarországon. A beruházás lényege, hogy az eddigieknél takarékosabb, környezetkímélőbb benzin- és dízelmotoros modellek készülhessenek a gyárban. A fejlesztést a kormány hatmilliárd forinttal támogatja. 

A szerződés részleteiről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Peter Kössler, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető elnöke, és Borkai Zsolt, Győr polgármestere számol be hétfő reggel. 

(Magyar Idők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.