Távozik a Miniszterelnökségtől Semjén helyettes államtitkára

POLITIKA
2015 október 21., 07:37
comments 84

A Miniszterelnökségtől a Belügyminisztériumhoz igazol Wetzel Tamás nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, aki ott honosításért felelős miniszteri biztoskén dolgozik tovább -tudta meg az Index.

Wetzel eddig Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes irányítása alatt építette a nemzetpolitikát. A lap szerint azért megy át a Belügyminisztériumba, mert a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal is oda tartozik.

 Távozása állítólag meglepetést okozott a Miniszterelnökségen, mivel Lázár János korábban arról beszélt, hogy mind személyi, mind szervezeti értelemben lezárult már a kormányzati átigazolási időszak.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.