Lázár nem engedi el: hiába a NAV-döntés, szerinte bűnös az Ökotárs

politika
2015 október 22., 2:13
comments 212
photo_camera

Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást az Ökotárs ellen, és a Norvég Civil Támogatási Alappal támogatott 17 egyesületnél sem talált semmi kivetnivalót a NAV - írtuk tegnap. A hatóság szerint "a támogatott alapítványok minden törvényi előírásnak, beszámolási kötelezettségnek eleget tettek".

Az RTL Klub híradója megkereste Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a norvégcivil-ellenes kormányzati támadások hadvezérét, hogy mit szól ehhez. Lázárt nem hatotta meg a NAV döntése, és azt mondta,

áttanulmányozta az ügy összes dokumentumát, és meggyőződésévé vált, hogy az Ökotárs Alapítvány törvénytelenül végzi munkáját, a pénzeket diszkriminatívan, rendszeresen ugyanannak a körnek juttatja el. 

Tudja, hogy a NAV-ügy hogyan végződött, mégis így gondolja, nyilatkozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt