Lecsukták Csubakkát a zsaruk

külföld
2015 október 25., 16:22
comments 98

Az Internet Párt jelöltjéért, Darth Vaderért kampányolt Csubakka az ukrajnai Odesszában az önkormányzati választásokon. Csakhogy illegálisan agitált, és az iratait sem volt hajlandó megmutatni, ezért a rendőrök őrizetbe vették. Ami nem volt problémamentes, mivel ellenállt, és a bundakesztyűit sem volt egyszerű leszedni, hogy felrakhassák a bilincset.


Odesszában valami egészen komoly Csillagok-háborúja fétis lehet, ugyanis itt alakították át az egyik Lenin-szobrot Darth Vader-szoborrá.

(RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.